El Conte De Menjar-m Ho Tot PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de El Conte De Menjar-m Ho Tot en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de El Conte De Menjar-m Ho Tot en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Conte De Menjar-m Ho Tot en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es El Conte De Menjar-m Ho Tot Image
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,18 MB
ISBN
9788484124528

DESCRIPCIÓN

Mireia Canals, Mar Cerdà Aquests contes estan pensats per ajudar pares i professors a establir conductes de socialització i hàbits d’autonomia en els infants de 2 a 7 anys. Estan pensats pedagògicament i obren portes creatives a pares, nens i professors. El fil conductor dels contes són en Marc i la Maria, germans de 3 i 1 any i mig, que presenten i acomiaden les històries, sempre positives i relaxants. A cada conte trobareu a més tres activitats per fer amb l’infant, una cançó, i una activitat de vocabulari en anglès. D’altra banda, cada conte conté una explicació específica per poder treure’n més partit.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els mots conte, comte i compte tenen una pronúncia bastant similar i solen causar confusions a l'hora d'escriure'ls. Segons el significat, cal distingir les tres grafies: Conte, del verb contar, és sinònim de rondalla: L'àvia m'explicava contes de dracs en sortir de l'escola.; Comte, és el títol nobiliari: L'imaginari popular diu que el comte Arnau vivia al castell de Mataplana.

temporalment les nostres botigues romandran tancades, tot i que continuem disponibles a zara.com. els terminis de devoluciÓ s'ampliaran a 30 dies des de la reobertura de les nostres botigues i l'opciÓ de devoluciÓ des del domicili continua disponible.

LIBROS RELACIONADOS