La Caritat En La Veritat: Caritas In Veritae (Carta Enciclica) PDF

Descubre el libro de La Caritat En La Veritat: Caritas In Veritae (Carta Enciclica) con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de La Caritat En La Veritat: Caritas In Veritae (Carta Enciclica) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Caritat En La Veritat: Caritas In Veritae (Carta Enciclica) y otros libros de Benet Xvi.
Enmarchaporlobasico.es La Caritat En La Veritat: Caritas In Veritae (Carta Enciclica) Image
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,25 MB
ISBN
9788498463323

DESCRIPCIÓN

Caritas in veritate –La caritat en la veritat– és la tercera encíclica del papa Benet XVI. Es tracta d’un text de contingut social, la primera encíclica sobre la situació del món en l’època de la globalització. Benet XVI parteix de l’encíclica Populorum progressio, de Pau VI, i examina els canvis socials que han tingut lloc des de la seva publicació fa quaranta anys. Reflexiona sobre situacions molt diverses arreu de món, sobre les condicions dels mecanismes econòmics i sobre les fortaleses i les debilitats de les organitzacions internacionals. Recorre les grans amenaces que avui pateix la humanitat, i n’assenyala com a culpable el menyspreu de la dignitat de les persones; critica la reducció de l’home a l’aspecte econòmic, en un nou materialisme per al qual només té valor allò que és objecte de comerç. Però el papa vol anar més enllà d’una crítica utòpica del mercat: proposa integrar l’economia i el que és humà; l’economia –diu– necessita una ètica per funcionar correctament, i no una ètica qualsevol, sino una ètica centrada en la persona. L’encíclica proporciona els principis morals per a afrontar aquests problemes socials i econòmics: la justícia i el bé comú han de ser els criteris orientadors de l’acció moral de la persona
DESCARGAR LEER EN LINEA

CARTA ENCÍCLICA DEUS CARITAS EST - Duration: 1:47:07. claudia de Buenos Aires 1,338 views. ... Benedicto XVI publica su tercera encíclica 'Caritas in veritate' - Duration: 2:38.

El Bisbat d'Urgell és una diòcesi sufragània de la Metropolitana de Tarragona. Els seus orígens es remunten al segle VI.

LIBROS RELACIONADOS