El Meu Bolquer PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Bolquer en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de El Meu Bolquer en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Bolquer en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es El Meu Bolquer Image
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,73 MB
ISBN
9788484702733

DESCRIPCIÓN

"Ya eres mayor, ya puedes dejar de usar pañal", dice la mamá de Lola. "¡No soy mayor!", responde Lola. "Los pañales son para los bebés", sugiere mamá. "¡Soy pequeña!", responde Lola. Al final del día, Lola ha cambiado de opinión. (Edició en català )
DESCARGAR LEER EN LINEA

A l'estiu, i aprofitant les vacances, son moltes les famílies que decideixen deixar el bolquer. Sabem com fer-ho? Jo tampoc tinc la solució màgica, però si algunes idees que he anat recopilant entre guies clíniques, altres mares i de la meva pròpia experiència.

Per tant, que l'infant no porti el bolquer de dia no és un senyal que indiqui que immediatament s'hagi de retirar el bolquer de nit. Un dels senyals que ens poden ajudar a identificar que el nostre fill està preparat per no fer servir el bolquer a la nit és que s'hagi llevat diversos dies seguits sense haver mullat el bolquer.

LIBROS RELACIONADOS