Joc A Mitges PDF

Descubre el libro de Joc A Mitges con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Joc A Mitges en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Joc A Mitges y otros libros de Miquel Mestre, Jaume Fuster.
Enmarchaporlobasico.es Joc A Mitges Image
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,37 MB
ISBN
9788495232465

DESCRIPCIÓN

Joc a mitges és un compendi format per tres obres teatrals: La maleta, de Miquel Mestre, Tres de Desas3, i Un geni, aproximadament, de Jaume Fuster. La maleta és la presentació d'una galeria de personatges a partir del recorregut d'una maleta que passa de mà en mà. Tres es pot qualificar de tragicomèdia, el tema principal de la qual és la soledat per la qual s'uneixen les vides de dos personatges, a priori, antagònics. Finalment, Un geni, aproximadament és la història d'un conflicte generacional que desemboca en una tragèdia materno filial. Totes tres obres representen la unió de diverses comunitats mallorquines a través de l'esforç i la vitalitat de cada un d'aquests autors.
DESCARGAR LEER EN LINEA

"joc d'equilibr" desembre, 1989 145 mts. same sants - grÀcia -loser r o tascons per. nuria r. marc c. sergi c. portar friends . created date:

Joc a mitges és un compendi format per tres obres teatrals: La maleta, de Miquel Mestre, Tres de Desas3, i Un geni, aproximadament, de Jaume Fuster. La maleta és la presentació duna galeria de personatges a partir del recorregut duna maleta que passa de mà en mà.

LIBROS RELACIONADOS