Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí PDF

El libro Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí en formato PDF. El libro Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí en formato MOBI. El libro Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Amàlia Fernàndez I Portero (Compiladora). Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,58 MB
ISBN
none

DESCRIPCIÓN

Tambalí és una expressió de la llengua wolof que significa començar. Tambalí és una aportació a l'Educació per al Desenvolupament i al treball que, tant Escoltes Catalans com l'Escola Forca, encetaren fa 5 anys en favor de la solidaritat, la interculturalitat i la cooperació internacional.A Tambalí trobareu tres grans blocs de jocs:Descobrint els meus valors que aplega 6 dinàmiques destinades a clarificar els valors personals dels infants i els joves i que aboquen a la reflexió crítica i al posicionament personal envers els esdeveniments que ens envolten, des del més quotidià i local o fins al més general.Els prejudicis està compost de 5 dinàmiques que ens enfronten amb els estereotips culturals que hem heretat i que dificulten les nostres relacions amb les altres persones en funció d'un seguit de creences, de judicis o opinions socialment generalitzades però,sovint del tot infundades.Vivint la solidaritat ens atansa a través de 14 jocs, a situacions quotidianes que són habituals per a les persones i els països més desfavorits. Tot jugant, ens faran prendre consciència de la realitat i comprometre'ns més activament a favor de la igualtat, del respecte i del desenvolupament de totes lespersones.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Festa de les cultures i la diversitat. Qué hacer. Time Out dice. Coincidiendo con el solsticio de verano llega al recinto ferial de Montjuïc del 23 al 24 de junio la Fiesta de las Culturas y la Diversidad, un encuentro que pretende acercar y dar a conocer la multiculturalidad de las 160 culturas que conviven en Cataluña todos.

Vídeo fet per alumnes de l'Aula d'Acollida de l'Institut El Castell

LIBROS RELACIONADOS