Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Jocs Per La Solidaritat, La Tolerànica I La Diversitat - Tamalí Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,15 MB
ISBN
none

DESCRIPCIÓN

Tambalí és una expressió de la llengua wolof que significa començar. Tambalí és una aportació a l'Educació per al Desenvolupament i al treball que, tant Escoltes Catalans com l'Escola Forca, encetaren fa 5 anys en favor de la solidaritat, la interculturalitat i la cooperació internacional.A Tambalí trobareu tres grans blocs de jocs:Descobrint els meus valors que aplega 6 dinàmiques destinades a clarificar els valors personals dels infants i els joves i que aboquen a la reflexió crítica i al posicionament personal envers els esdeveniments que ens envolten, des del més quotidià i local o fins al més general.Els prejudicis està compost de 5 dinàmiques que ens enfronten amb els estereotips culturals que hem heretat i que dificulten les nostres relacions amb les altres persones en funció d'un seguit de creences, de judicis o opinions socialment generalitzades però,sovint del tot infundades.Vivint la solidaritat ens atansa a través de 14 jocs, a situacions quotidianes que són habituals per a les persones i els països més desfavorits. Tot jugant, ens faran prendre consciència de la realitat i comprometre'ns més activament a favor de la igualtat, del respecte i del desenvolupament de totes lespersones.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Educació compartida, Aula d'acollida, USEE, This video is unavailable. Watch Queue Queue

• L'extinció és una gran amenaça per a la Biodiversitat ja que fa que es redueixi el nombre d'espècies. • La destrucció de la diversitat biològica representa un dels perills més gran que amenaça la nostra civilització. • La pèrdua d'espècies no tan sols té un valor ètic, estètic i sentimental, sinó també econòmic.

LIBROS RELACIONADOS