El Vaquer Més Salvatge PDF

Descubre el libro de El Vaquer Més Salvatge con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de El Vaquer Més Salvatge en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Vaquer Més Salvatge y otros libros de Garth Jennings, Sara Ogilvie.
Enmarchaporlobasico.es El Vaquer Més Salvatge Image
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,68 MB
ISBN
9788417254049

DESCRIPCIÓN

Ben a l’oest es troba la vila de Temor, però només els més durs hi poden viure amb honor…No mengen cap caramel, són més de rosegar roques, i es fan els mitjons amb pell de serp per sota les botes…Quan el colorit aventurer Bingo B. Brown porta el seu carro ple de divertits productes a la ciutat, es troba amb un silenci sepulcral. Amb tota certesa, no és el lloc per als barretsbumerang, els impermeables ni les botes infl ables. Ni tan sols el seu gos ballarí és capaç d’arrencar un somriure!Però aquesta ciutat no només és trist, sinó també perillosa. Bingo aviat descobreix que la gent de la ciutat viu espantada. Ràpidament, Bingo i el seu gos descobreixen el motiu, ja que es troben cara a cara amb el vaquer més salvatge de l’Oest.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Ben a l?oest es troba la vila de Temor, però només els més durs hi poden viure amb honor No mengen cap caramel, són més de rosegar roques, i es fan els mitjons amb pell de serp per sota les botes Quan el colorit aventurer Bingo B. Brown porta el seu carro ple de divertits productes a la ciutat, es troba amb un silenci sepulcral. A...

Estás aquí: Literatura > Libros de Infantil > El Vaquero más salvaje, Garth Jennings #quedateencasa ENVÍO GRATIS * * Envíos a partir de 18€ para España peninsular y Santa Cruz de Tenerife abonado por tarjeta o Paypal. PORTADA. Recomendar este libro. El Vaquero más salvaje.

LIBROS RELACIONADOS