El Vaquer Més Salvatge PDF

El libro El Vaquer Més Salvatge en formato PDF. El libro El Vaquer Més Salvatge en formato MOBI. El libro El Vaquer Més Salvatge en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Garth Jennings, Sara Ogilvie. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es El Vaquer Més Salvatge Image
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,13 MB
ISBN
9788417254049

DESCRIPCIÓN

Ben a l’oest es troba la vila de Temor, però només els més durs hi poden viure amb honor…No mengen cap caramel, són més de rosegar roques, i es fan els mitjons amb pell de serp per sota les botes…Quan el colorit aventurer Bingo B. Brown porta el seu carro ple de divertits productes a la ciutat, es troba amb un silenci sepulcral. Amb tota certesa, no és el lloc per als barretsbumerang, els impermeables ni les botes infl ables. Ni tan sols el seu gos ballarí és capaç d’arrencar un somriure!Però aquesta ciutat no només és trist, sinó també perillosa. Bingo aviat descobreix que la gent de la ciutat viu espantada. Ràpidament, Bingo i el seu gos descobreixen el motiu, ja que es troben cara a cara amb el vaquer més salvatge de l’Oest.
DESCARGAR LEER EN LINEA

el vaquer mÉs salvatge. una aventura de l'ouest en la qual l'alegria li guanya a la por, jennings, garth ; ogilvie, sara, 12,90€. ben a l?oest es troba la vila...

Josep Vaquer i Timoner (Maó, Menorca, 1 de juliol 1928 - 24 de març de 2020) fou un matemàtic menorquí.. Després d'estudiar a la Universitat de Barcelona i llicenciar-se en 1954 i obtenir el premi extraordinari, es va doctorar en matemàtiques el 1960 per aquesta universitat i obtingué la Càtedra de Geometria mètrica i Geometria diferencial a la mateixa UB.

LIBROS RELACIONADOS