Del Vallés Al Maresme (Del Besós A La Riera D’argentona) I Travesía Del Vallés Occidental PDF

El libro Del Vallés Al Maresme (Del Besós A La Riera D’argentona) I Travesía Del Vallés Occidental en formato PDF. El libro Del Vallés Al Maresme (Del Besós A La Riera D’argentona) I Travesía Del Vallés Occidental en formato MOBI. El libro Del Vallés Al Maresme (Del Besós A La Riera D’argentona) I Travesía Del Vallés Occidental en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor No Especificado. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Del Vallés Al Maresme (Del Besós A La Riera D’argentona) I Travesía Del Vallés Occidental Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,91 MB
ISBN
none

DESCRIPCIÓN

Granollers, Ed. Alpina, ca. 1960. 11x16 cm. 2 llibrets de 13+3 mapes i 14+3 mapes
DESCARGAR LEER EN LINEA

Pel que fa a consideracions geogràfiques, el Maresme és la franja costanera que correspon al Vallès Oriental i a una part de l'Occidental i de la comarca de la Selva, demarcat històricament entre el turó de Montgat i la desembocadura del Besòs, i la línia de la Tordera, en el seu límit nord.

Davant de la nova zona urbanitzable de la ciutat, encara a les beceroles. Al final d'aquest passeig haurem de girar a la dreta per anar a trobar la carretera i continuar el nostre trajecte, si no volem circular per la carretera, podem fer-ho pel seu voral, passant pel pont que travessa la Riera d'Argentona.

LIBROS RELACIONADOS