Els Contes D En Patatu PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Contes D En Patatu en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Els Contes D En Patatu en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Contes D En Patatu en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Els Contes D En Patatu Image
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,22 MB
ISBN
9788424645946

DESCRIPCIÓN

En Patatu viu dalt de la muntanya i és pagès. Amb els seus amics, el mag Martí, en Pitxurrini, el Bilbiotecari i els nens i nenes del poble, viu unes aventures quotidianes divertides... perquè per a en Patatu no hi ha res senzill: baixar al poble amb trineu vol dir, sempre, sempre, clavar-se un castanyot contra el pi. Però al final tot acaba bé. Perquè a Patatum tots els finals són feliços.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El conte ofereix, en la seva estructura sintètica, una gran intensitat en la trama. Cal que l'autor domini els registres, l'argument, els personatges, tots els aspectes de la creació, ja que en la síntesi és més fàcil d'advertir-hi els errors; per tant, el gènere demana més atenció i mestratge per part de l'escriptor.

Patatu 1. Els contes d'en Patatu Àngels Bassas\Pedro Rodríguez (il·lustr.) Sinopsis. En Patatu viu dalt de la muntanya i és mig pallasso mig pagès. Amb els seus amics, el mag Martí, en Pitxurrini, el Bilbiotecari i els nens i nenes del poble, viu unes aventures quotidianes divertides ...

LIBROS RELACIONADOS