Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport PDF

El libro Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport en formato PDF. El libro Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport en formato MOBI. El libro Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gabriel Masfurroll. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport Image
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,27 MB
ISBN
9788497081528

DESCRIPCIÓN

¿S’hi val tot per guanyar? No a l’esport, no a l’empresa. A Gabriel Masfurroll la seva experiència com a esportista d’elit l’ha ajudat a ser un empresari d’èxit, li ha aportat valors, confiança, paciència, resistència i una manera de viure... Amb aquest llibre, que també recull el testimoni d’eminents homes de negocis i dels més destacats esportistes del país com Josep Miquel Abad, Johan Cruyff, Miguel Induráin, Joan Laporta, Ronaldinho Gaúcho, Arantxa Sánchez-Vicario o Iñaki Urdangarín.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Tal com li passa al Barça amb Messi, Guardiola no guanya mai, sinó que li descompten els trofeus que se li adjudiquen abans de disputar-los, simplement perquè es considera que l'argentí és el millor jugador del món i se suposa que l'entrenador català disposa dels calés que faci falta per muntar l'equip més complet de la Champions.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, es reuneix amb els directors de les escoles públiques de primària per planificar els reptes de l'educació. Ajuntament i responsables dels centres definiran una planificació escolar que al mateix temps lluiti contra la segregació escolar

LIBROS RELACIONADOS