Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport PDF

El libro Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport en formato PDF. El libro Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport en formato MOBI. El libro Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gabriel Masfurroll. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Aprende Dels Millors: L Exit A L Empresa I A L Esport Image
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,35 MB
ISBN
9788497081528

DESCRIPCIÓN

¿S’hi val tot per guanyar? No a l’esport, no a l’empresa. A Gabriel Masfurroll la seva experiència com a esportista d’elit l’ha ajudat a ser un empresari d’èxit, li ha aportat valors, confiança, paciència, resistència i una manera de viure... Amb aquest llibre, que també recull el testimoni d’eminents homes de negocis i dels més destacats esportistes del país com Josep Miquel Abad, Johan Cruyff, Miguel Induráin, Joan Laporta, Ronaldinho Gaúcho, Arantxa Sánchez-Vicario o Iñaki Urdangarín.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Som una empresa dedicada a la gestió esportiva, així com a l'organització de festes i esdeveniments en general, que treballa en diferents projectes. Una de les nostres especialitats són els Casals de Lleure i Esportius, amb gran èxit a diferents indrets allà on s'han fet o

APRENDRE DELS MILLORS. L'ÈXIT A L'EMPRESA I A L'ESPORT. GABRIEL MASFURROLL. ED PLANETA - 2005. NUEVO

LIBROS RELACIONADOS