De Cap A Peus: El Meu Llibre Del Cos PDF

El libro De Cap A Peus: El Meu Llibre Del Cos en formato PDF. El libro De Cap A Peus: El Meu Llibre Del Cos en formato MOBI. El libro De Cap A Peus: El Meu Llibre Del Cos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es De Cap A Peus: El Meu Llibre Del Cos Image
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,85 MB
ISBN
9788498016413

DESCRIPCIÓN

Coneix la Koko i el exploradors i acompanyals en una aventura que recorrerà el teu cos de cap a peus. Al llarg del camí, coneixeràs un cervell molt treballador, un cor que no es cansa de bategar i un esquelet ple dossos. Un llibre ple dactivitats i jocs per compartir amb els nens i nenes. Participa en el joc dels sons del cos, posa a prova la teva memòria, fes un bigoti amb el dit, practica lexperiment de les bombolles, vés al gimnàs dels músculs, juga a la xarranca amb una figura humana... aprenem i ens divertim, amb preguntes i respostes, activitats i jocs.Estàs a punt per iniciar un viatge a través del teu cos, per dins i per fora? La Koko i els tres exploradors viatgen pel teu cos i tensenyen com funciona. Els encanten les aventures! Així podràs descobrir com treballa el teu cervell, els cabells, les dents, la veu, el cor i la sang, fins a la pell, els ossos, o conèixer com respires, dorms, creixes, com estar sa, per què et poses malalt, i descobrir com funcionen els teus sentiments.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Competencies bàsiques. Valencià 3 Unitat Didàctica 1. De cap a peus Unitat 1 De cap a peus A. En acabar sabrem… (objectius) • Fer la descripció d'una persona seguint un model. • Llegir un text i comprendre el que diu. • Localitzar les principals parts del cos humà. • Identificar els elements de la comunicació. • Utilitzar el diccionari d'una manera correcta.

De cap a peus: el meu llibre del cos. ... 5€ Si disponemos del artículo en stock, el envío se realiza por mensajería y en modalidad de paquetería, en el plazo de 24-48 horas. Si haces tu pedido durante un fin de semana o día festivo, se tramita el siguiente día laborable.

LIBROS RELACIONADOS