Assegut S Hi Esta Mes Be PDF

El libro Assegut S Hi Esta Mes Be en formato PDF. El libro Assegut S Hi Esta Mes Be en formato MOBI. El libro Assegut S Hi Esta Mes Be en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Bosquet. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Assegut S Hi Esta Mes Be Image
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,44 MB
ISBN
9788496035737

DESCRIPCIÓN

ASSEGUT S’HI ESTÀ MÉS BÉ és un recull d’instants, situacions, estats mentals que, en un moment o altre, a desgrat o complagut, han interpel·lat l’autor. L’intent de descripció d’aquest microcosmos adopta el model aforístic. I ho fa, no per sentenciar res ni ningú, sinó per desdramatitzar, via humor, alguns aspectes irreductibles de la nostra condició humana.
DESCARGAR LEER EN LINEA

ASSEGUT S'HI ESTÀ MÉS BÉ és un recull d'instants, situacions, estats mentals que, en un moment o altre, a desgrat o complagut, han interpel·lat l'autor. L'intent de descripció d'aquest microcosmos adopta el model aforístic. I ho fa, no per sentenciar res ni ningú, sinó per desdramatitzar, via humor, alguns aspectes irreductibles de la nostra condició humana.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dijous a les 21.30 hores un home de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, per un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques, per proferir insults de caire racista a un home negre que estava assegut en un banc de la plaça dels Països Catalans, al barri de Sants.

LIBROS RELACIONADOS