Mel I Metzines PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Mel I Metzines en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Mel I Metzines en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mel I Metzines en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Mel I Metzines Image
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,14 MB
ISBN
9788466411004

DESCRIPCIÓN

Agustí Ribera és fill cabaler (fill no constituït hereu que rep la seva part de l’herència en diners o en cabal (béns) en contraure matrimoni o en morir els pares). Crescut en un poble petit de muntanya al Pallars, ben aviat surt de la casa familiar per estudiar i treballar a la població pallaresa de Rialp. Poc després, va a treballar a França, on és reclòs en dos camps de concentració, i finalment s’estableix a París com a exiliat, en què treballa com a cuiner en un hotel. To de la història: 1-Com les altres tres novel•les de l’anomenat cicle del Pallars, Mel i metzines recupera el paisatge i el temps de la pagesia, en aquest cas a través de la veu del protagonista. 2-D’una manera similar a la novel•la Pedra de tartera, l’autora transmet amb mestria la resignació, l’acceptació de l’inevitable. 3-Aquesta obra sobretot conté la sensació de desarrelament: “Ara mateix a París trobo en falta la puresa de l’aire, el veïnatge de les muntanyes i del bosc, la bonior sense fi del riu incansable. Quan sóc a Olp, on vaig néixer, o a Rialp, sento recança de l’anonimat que tinc als carrers de París, dels seus sorolls diversos, de la meua cuina. A Olp sóc el francès i a París no sóc d’enlloc o d’aquí mateix”.
DESCARGAR LEER EN LINEA

MEL I METZINES, BARBAL, MARIA, 16,50€. ... Titulo del libro EN LA PIEL DEL OTRO BARBAL, MARIA Sin existencias.

Mel i metzines, de Maria Barbal. Segona novel·la del cèlebre cicle del Pallars de Maria Barbal. Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l'ús de la nostra pàgina web www.grup62 ...

LIBROS RELACIONADOS