Mel I Metzines PDF

Descubre el libro de Mel I Metzines con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Mel I Metzines en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mel I Metzines y otros libros de Maria Barbal I Farre.
Enmarchaporlobasico.es Mel I Metzines Image
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,93 MB
ISBN
9788466411004

DESCRIPCIÓN

Agustí Ribera és fill cabaler (fill no constituït hereu que rep la seva part de l’herència en diners o en cabal (béns) en contraure matrimoni o en morir els pares). Crescut en un poble petit de muntanya al Pallars, ben aviat surt de la casa familiar per estudiar i treballar a la població pallaresa de Rialp. Poc després, va a treballar a França, on és reclòs en dos camps de concentració, i finalment s’estableix a París com a exiliat, en què treballa com a cuiner en un hotel. To de la història: 1-Com les altres tres novel•les de l’anomenat cicle del Pallars, Mel i metzines recupera el paisatge i el temps de la pagesia, en aquest cas a través de la veu del protagonista. 2-D’una manera similar a la novel•la Pedra de tartera, l’autora transmet amb mestria la resignació, l’acceptació de l’inevitable. 3-Aquesta obra sobretot conté la sensació de desarrelament: “Ara mateix a París trobo en falta la puresa de l’aire, el veïnatge de les muntanyes i del bosc, la bonior sense fi del riu incansable. Quan sóc a Olp, on vaig néixer, o a Rialp, sento recança de l’anonimat que tinc als carrers de París, dels seus sorolls diversos, de la meua cuina. A Olp sóc el francès i a París no sóc d’enlloc o d’aquí mateix”.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Mel i metzines book. Read reviews from world's largest community for readers. Agustí Ribera és cabaler d'una casa modesta del poble d'Olp. Aquest fet, en...

MEL I METZINES de MARIA BARBAL I FARRE. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS